MENU - Andrzejki
BUFET CIEPŁY od 20:00 do 01:00
ZUPY
- Dyniowy krem na mleku kokosowym z grzankami imbirowo-czosnkowymi
- Żurek z mazurskimi grzybami
DANIA GŁÓWNE
- Pieczony sum europejski w sosie porowym
- Roladki z kurczaka nadziewane serkiem ziołowym i rukolą, sos z suszonych pomidorów
- Eskalopki wieprzowe w grzybowym trio mazurskim
DODATKI SKROBIOWE
- Talarki ziemniaczane z ziołami
- Pęczotto grzybowe
- Kluseczki dyniowe
DODATKI WARZYWNE
- Pieczone warzywa korzeniowe z kuminem i chilli
- Duet jarmuż i szpinak w śmietanie z gałką muszkatołowa
- Włoska kapusta duszona w pomidorach z koperkiem
ZIMNY BUFET od 20:00 do 02:00
- Dyniowe racuszki z makrelą wedzoną i serkiem szczypiorkowym
- Cykoria z musem z koziego sera i musem malinowym i pestkami granatu
- Roladki z pieczonego rozbefu z korniszonem i musztardą francuską
- Półmisek wędlin i mięs floryda z piklami i sosami
- Serowo – porowe rożki z ciasta francuskiego
- Kuleczki drobiowe nadziewane serem z srirachą
- Lodowa sałata z paluszkami krabowymi, kukurydzą,serem i nachosami
- Sałatka z kurczakiem i bekonem oraz pomidorkami cherry i sosem cezar
SŁODKI BUFET od 20:00 do 02:00
- Budyń dyniowy z kruszonką owsianą
- Babeczki na słodko z żurawiną
- Patera tradycyjnych ciast
- Mus jabłkowy z nutka cynamonu i pomarańczy
- Patera owoców listopadowych
NAPOJE
- Kawa, Herbata, Woda
- Soki i Napoje gazowane
- Drink powitalny